Ολοταχώς για το αργυρό μετάλλιο η Κ18 Αγοριών βόλεϊ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Μία «ανάσα» από το αργυρό μετάλλιο στο πρωτάθλημα K18 Αγοριών της ΕΠΕΣΘ, βρίσκεται το τμήμα του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Αίαντα Ευόσμου με 1-3. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μπορεί να βρέθηκαν πίσω με 0-1 στα σετ, 20-25, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους, και με σταθερότητα στην υποδοχή και στις επιθέσεις πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. 

Το ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, δεν φάνηκε να επηρέασε τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι φάνηκαν έτοιμοι να διεκδικήσουν στα ίσια το αργυρό μετάλλιο. 

Το πρωτάθλημα Κ18 Αγοριών ολοκληρώνεται αύριο (02/07) με το παιχνίδι Πήγασος Πολίχνης-Αίας Ευόσμου, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν οι απονομές εκεί όπου οι αθλητές του ΠΑΟΚ θα λάβουν εκτός απρόοπτου το αργυρό μετάλλιο. 

1η αγωνιστική, 30 Ιουνίου 

Πήγασος Πολίχνης-ΠΑΟΚ 3-0 (25-11, 25-12, 25-13)

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Πουλουτίδης, Μπεχλιβάνης, Μαυρίδης, Μαλετζίδης Μ., Λιάμπας, Παντζάκης, λ Ευαγγελίδης, Μαλετζίδης Φ.

2η αγωνιστική, 1 Ιουλίου

ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου 3-1 (20-25, 25-22, 25-22, 25-16)

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Πουλουτίδης, Μπεχλιβάνης, Μαυρίδης, Μαλετζίδης Μ., Λιάμπας, Παντζάκης, λ Ευαγγελίδης, Μαλετζίδης Φ.

Για την παρουσία της ομάδας Κ18 Αγοριών βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο έφορος του τμήματος, Αριστείδης Λιάμπας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήταν μία υπερπροσπάθεια όλων των παιδιών, όλων των ομάδων. Οι θερμοκρασίες δεν επέτρεψαν να παιχτεί σωστό βόλεϊ, ωστόσο με δύναμη και θέληση τα παιδιά μας κατάφεραν να ανταπεξέλθουν παρά την απώλεια του πρώτου σετ. Έδειξαν πείσμα και πήραν τα υπόλοιπα τρία, θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθεια τους. Περιμένουμε τον αγώνα αύριο, ώστε να οριστικοποιήσουμε το αργυρό μετάλλιο και την πρόκριση στους Περιφερειακούς Αγώνες. Η διοργάνωση ήταν άψογη».

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter