ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για το Game 1 των τελικών της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο ΟΑΚΑ, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος μετά την παλικαρίσια νίκη επί του Διομήδη στο Άργος, τσέκαρε το δικό του «εισιτήριο» για τους τελικούς, εκεί όπου βρήκε και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ. 

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος «χτυπήθηκε» από την πανδημία, καλείται να διαχειριστεί τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω του καύσωνα του καλοκαιριού αλλά και την έλλειψη προπονήσεων λόγω των καραντινών των παικτών του. 

Απέναντι του, η ΑΕΚ, η οποία «έκλεισε» τις υποχρεώσεις της στα Play-Off της Handball Premier με νίκη επί της Bianco Monte. «Χτυπημένη» και εκείνη από την πανδημία, καλείται να βρει τα πατήματα της απέναντι στον Δικέφαλο. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 HD. 

Για το Game 1 κόντρα στην ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Γούσιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Αρχικά εύχομαι και στις δύο ομάδες να μην έχουν τραυματισμούς γιατί θεωρώ ότι υπάρχει πλέον σημαντική επιβάρυνση με ταυτόχρονη μικρή προετοιμασία λόγω των συνθηκών. Πάμε να παίξουμε τους τελικούς ουσιαστικά απροπόνητοι. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Με την σειρά του, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένας τελικός κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Παρόλα αυτά και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα, είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο».
 

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021
1ος τελικός, Handball Premier
ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»
20:00, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)