Του κόστισαν τα προβλήματα...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Για το Game 1 των τελικών της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 4 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 36-27.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας να διαχειριστεί τον τραυματισμό του Στογιάνοβιτς και το μικροπρόβλημα του Λιάπη, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρχική σύνθεση τους: Σεϊρεκίδη, Μέντουριτς, Τσαναξίδη, Καραγκιοζόπουλο, Τζωρτζίνη, Παπαβασίλη και τερματοφύλακα τον Άρσιτς.

Στο πρώτο μέρος, ο Δικέφαλος έχασε από νωρίς τον Γιώργο Παπαβασίλη, καθώς ο Έλληνας εξτρέμ υπέστη τραυματισμό στην μύτη ο οποίος του στέρησε την συμμετοχή στο υπόλοιπο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, πράγμα που κατάφερε μέχρι το πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου, 9-6, ωστόσο στη συνέχεια αυτό δεν κατέστη δυνατό, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ανοίξουν  την διαφορά, 19-12, σκορ το οποίο ήταν και τελικό ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» μην έχοντας λύσεις λόγω των απουσιών του Στογιάνοβιτς και του Παπαβασίλη, έμειναν από δυνάμεις, με τον Παναγιώτη Γούσιο να προσπαθεί να «ανακατέψει» την τράπουλα και να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα για την ομάδα του. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ριζικά, με τον ΠΑΟΚ να έχει κατά διαστήματα κάποια ξεσπάσματα. Η αναμέτρηση τελείωσε στο 36-27, με τον Δικέφαλο πλέον να ψάχνει την αντίδραση προκειμένου να γυρίσει την σειρά στο ΟΑΚΑ.

Στο δια ταύτα, τα προβλήματα τραυματισμών πριν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σε συνδυασμό της έλλειψης του αγωνιστικού ρυθμού «κόστισαν» στον Δικέφαλο, ο οποίος έχει μπροστά του περίπου 48 ώρες ώστε να φορτίσει τις «μπαταρίες» του, να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν κατάλληλα, με σκοπό να οδηγήσει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Το Game 2 των τελικών θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Ιουλίου και ώρα 16:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Τα πεντάλεπτα: 5-2, 6-4, 9-6, 13-9, 15-11, 19-12 (ημχ), 22-15, 26-18, 29-19, 31-22, 34-25, 36-27