Πρωταθλητής Κ20 Κοριτσιών ΕΠΕΣΘ ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ Κ20 Κοριτσιών, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Με έξι βαθμούς, μετά και τη νίκη επί του Ηρακλή 2015 με 3-0 το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ τερμάτισαν στην πρώτη θέση και κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα. 

Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, το πρώτο σετ ήταν ένα πραγματικό «ντέρμπι», με τις δύο ομάδες να μάχονται σκληρά για την κατάκτηση του. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω με 22-24, ωστόσο δείχνοντας χαρακτήρα οδήγησαν το σετ στην «παράταση», 24-24, και στη συνέχεια το κατέκτησε με 28-26. 

Πιο εύκολα ήταν τα πράγματα στα υπόλοιπα δύο σετ. Ο Δικέφαλος έκανε αποφασιστικό βήμα κατάκτησης του πρωταθλήματος, κάνοντας το 2-0 με 25-18. Στο τρίτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» πήραν από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ, δημιουργώντας διψήφια διαφορά, 13-3. Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε με τον Δικέφαλο να κάνει πανηγυρικά το 3-0 με 25-9 , και να στέφεται πρωταθλητής Θεσσαλονίκης.

Τα σετ: 3-0 (28-26, 25-18, 25-9)

Το ρόστερ:

ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΦΟΥΡΓΚΑΤΣΙΩΤΗ ΑΡΕΤΗ
ΑΙΝΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΙΝΑΛΗ ΙΣΜΗΝΗ
ΤΟΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΧΑΤΖΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΕΡΡΙΚΑ
ΛΟΛΑ ΟΛΓΑ
ΛΟΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΕΦΟΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΡΓΚΑΤΣΙΩΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΛΟΒΙΑΝΟΥ
Β. ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ: ΑΝΝΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ