O επόμενος...παρακαλώ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Την τρίτη σερί και παράλληλα την δωδέκατη συνολικά νίκη του στο πρωτάθλημα της Handball Premier, πέτυχε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV ο οποίος επικράτησε με 36-20 επί της ομάδας του Πανελληνίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Δικέφαλος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα στην αναμέτρηση και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει απο την αρχή του αγώνα ένα ξεκάθαρο προβάδισμα και αρχικά έκλεισε το ημίχρονο με 17-10,  ενώ στην συνέχεια πήρε την νίκη με το ευρύ σκορ 36-20.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες με λιγότερες συμμετοχές, ενώ το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε και ο νεαποκτηθείς Δανός τερματοφύλακας Τόμασμπεργκ Πόουλσεν, ο οποίος πήρε και αυτός  λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι ούτως ώστε να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας αυτή την φορά με αντίπαλο την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας (24/2).

Ημίχρονο: 17-10

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - Πανελλήνιος ΓΣ: 36-20

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Σεϊρεκίδης): Πόουλσεν, Κοτανίδης, Δελιάς, Τσίλης 2, Νικολαΐδης 4, Καλόμοιρος 1, Κέζιτς 2, Πετρίδης 2, Μαστορογιάννης 3, Βεσελίνοβιτς 6, Κολοβός, Αραμπατζής 4, Κυπραίος, Κοκώνης 3, Αποστόλου 9.