Χατζηβασιλειάδης: «Οι λανθασμένες τελικές επιλογές δεν μας έφεραν τη δεύτερη νίκη»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Για την εμφάνιση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο Τουρνουά Ελπίδα, που διοργάνωσε η Ελπίς Αμπελοκήπων, στο οποίο η ομάδα κέρδισε με 3-0 το πρώτο παιχνίδι και έχασε 0-3 το δεύτερο, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης:

«Την πρώτη ημέρα η ομάδα μας πάντοτε υπό την καθοδήγηση του πανάξιου και πολύπειρου προπονητή Τάκη Φλώρου αντιμετώπισε και νίκησε 3-0 σετ (25-19/25-9/25-16) τα Πεύκα. Η ομάδα μας ήταν πιο απελευθερωμένη σε όλο το παιχνίδι και είχε έναν αέρα επιθετικότητας με πολλές επιλογές και με την άμυνά της επίσης σε πλήρη ετοιμότητα, είχε πάρα πολύ καλή συγκρότηση και άψογη αλληλοκάλυψη των αθλητριών σε όλους τους ρόλους, γεγονός που φάνηκε και αποτυπώθηκε λεπτομερώς και στοχευμένα στα επιτυχημένα μπλοκ της ομάδας. Η εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική με υψηλή αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις επιλογές της, αποκαλύπτοντας το ταλέντο και τη φρεσκάδα της στην επιθετική τελική της έκφραση! 

Σε αντίθεση με την πρώτη μέρα, η ομάδα μας την δεύτερη ημέρα αντιμετώπισε τον Αίαντα Ευόσμου (ο οποίος νίκησε με 3-0 σετ την Ελπίδα την προηγουμένη ημέρα) μας εξέπληξε αρνητικά παρουσιάζοντας εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα είχε αρκετά λάθη στην επικοινωνία των αθλητριών μεταξύ τους, χωρίς τον ρυθμό και την επικοινωνία των αθλητριών της προηγούμενης ημέρας γεγονός που οδήγησε τις αθλήτριες μας σε λανθασμένες τελικές επιλογές. Έχασαν τον αγώνα παρότι το πάλεψαν πεισματικά το παιχνίδι με 3-0 σετ (25-15/25-19/25-17). Ο Αίαντας ήταν πιο σταθερός και συγκροτημένος στις τελικές επιλογές του με καλύτερες αλληλεπικαλύψεις των αθλητριών γεγονός που τον οδήγησε στη νίκη, παρότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε ηττηθεί από την ομάδα μας με 3-2 σετ στο τουρνουά του Καμπανιακού στη Χαλάστρα!

Εύχομαι στις αθλήτριες μας καλή δύναμη με υγεία για την περαιτέρω πορεία στο πρωτάθλημα και με περισσότερη τύχη στο επόμενο τουρνουά!