Παρασκευόπουλος: «Ανταπεξήλθαμε πλήρως στις απαιτήσεις της δύσκολης αγωνιστικής σεζόν που πέρασε»

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
Τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 έκανε ο Έφορος του τμήματος κολύμβησης του ΠΑΟΚ κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Σε μία δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορoνοιού, το κολυμβητικό τμήμα του ΠΑΟΚ κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Οι προπονήσεις διακόπηκαν τον Οκτώβριο και σταδιακά οι κολυμβητές μας άρχισαν να επανέρχονται στην ενεργό δράση από τον Μάρτιο και μετά. Μέσα από την εντατική και συστηματική προπόνηση το σύνολο των αθλητών μας κατάφερε να βελτιώσει τις επιδόσεις του, ενώ η ομάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία εφήβων και δεύτερος στην γενική εφήβων - νεανίδων, χάνοντας την πρώτη θέση από μία προκλητική απόφαση του αλυτάρχη των αγώνων. Στο πρωτάθλημα κατηγορίας ανδρών - γυναικών ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την τέταρτη θέση κάνοντας μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Μεταξύ άλλων, αθλητές της ομάδας μας στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες, εκ των οποίων ο Οδυσσέας Μελαδίνης εκπροσώπησε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, ενώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέλαβε την πέμπτη θέση με την σκυταλοδρομία 4*100 ελεύθερο. Τρεις ακόμη κολυμβητές, οι Γεώργιος Φύκατας, ο Κωνσταντίνος Αποστολάκος και ο Δημήτριος Αλεξόπουλος πήραν μέρος στο Πανευρωπαϊκό εφήβων συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες από διεθνείς διοργανώσεις.

Σημαντικό γεγονός της χρονιάς που πέρασε ότι ο ΠΑΟΚ μετά από προσπάθεια ετών κατάφερε να εξασφαλίσει προπονητικό χώρο στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Τούμπας. Είναι κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει στην εξέλιξη και την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος, γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση του ΠΑΟΚ όσο και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Κλείνοντας να ευχηθώ καλή ξεκούραση σε όλους τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου και να επιστρέψουν όλοι πίσω υγιείς".
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter