Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ Mateco η Μαρία Μεντεσίδου

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 05/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Μεντεσίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Η Διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ Mateco, συνεχίζει στον Δικέφαλο για τρίτη συνεχόμενη και έκτη συνολικά χρονιά, έχοντας στο παλμαρέ της την κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ» και της περσινής σεζόν.

Η Μαρία Μεντεσίδου, ήταν εκείνη που πέτυχε το πιο ιστορικό (μέχρι το επόμενο) τέρμα της ευρωπαϊκής ιστορίας του Συλλόγου, καθώς διαμόρφωσε το 23-22 στη νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μάλαγα, η οποία ήταν η πρώτη ελληνικού γυναικείου συλλόγου έναντι ισπανικού. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι συνολικά ο έκτος χρόνος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και νιώθω χαρούμενη αλλά και έτοιμη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για άλλη μία χρονιά. Στόχος μας φυσικά είναι η διατήρηση των κεκτημένων στις ελληνικές διοργανώσεις, και μία εξίσου καλή πορεία στην Ευρώπη όπως και πέρσι, και γιατί όχι και ακόμα καλύτερη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μια χρόνια με υγεία πάνω απ´ όλα σε όλους, χωρίς διακοπές».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ