Στο πλευρό του Παναγιώτη Γούσιου ο Βασίλης Σκανδάλης

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 06/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Σκανδάλη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Ο πολύπειρος 53χρονός προπονητής, θα βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Γούσιου, στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη τη νέα αγωνιστική σεζόν. Παράλληλα θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής τα τμήματα εφήβων και παίδων. 

Το πλούσιο βιογραφικό του περιέχει τόσο ανδρικές, όσο και γυναικείες ομάδες χάντμπολ, αλλά και πορεία σε ηλικιακά τμήματα. Ο Βασίλης Σκανδάλης μάλιστα ήταν στις ακαδημίες χάντμπολ του ΠΑΟΚ παλιότερα, ενώ έχει περάσει και από την Εθνική Ομάδα Νέων της χώρας μας. 

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Σκανδάλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ, για να ενταχθώ στο προπονητικό team της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ, είναι η μόνη ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει πρωταθλητισμό τόσο σε ανδρικό όσο και σε γυναικείο επίπεδο, οπότε η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για εμένα, Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο, αφού στο παρελθόν υπήρξα προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ έχω συνεργαστεί και με τους δύο προπονητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον συνεργάτη του, Αναστάσιο Παπαγιώτα, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπο μου και να υποσχεθώ σε όλους ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνουμε το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά».

Καλώς ήρθες coach!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ