Νίκος Τζωρτζίνης: Ο ταλαντούχος εξτρέμ συνεχίζει στον ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 07/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2002, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Handball Premier 2020-2021, συμβάλλοντας στην πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις. 

Ο Νίκος Τζωρτζίνης ετοιμάζεται να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά, σε μία σεζόν όπου υπάρχει και η πρόκληση της Ευρώπης. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι μία πρόκληση για όλους μας, καθώς θα αγωνιστούμε και στο EHF European Cup. Με σκληρή δουλειά και θέληση, θεωρώ ότι η μάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ μία καλή και υγιή σεζόν για όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και διακοπές».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ