Στον ΠΑΟΚ ο Φώτης Μισαηλίδης!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 08/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Φώτη Μισαηλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012. 

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), στον οποίο γέμισε με ακόμα περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία χάντμπολ στην Ελλάδα, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Το 2016-17 τον βρήκε με την φανέλα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup. 

Η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ/ΙΕΚ Ξυνή, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ». 

Τις τελευταίες τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, την περσινή περίοδο στην Handball Premier ήταν ο 6ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 88 τέρματα σε 12 αγώνες. 

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Φώτης Μισαηλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ήθελα φέτος να πάω σε μία ομάδα με υψηλές προσδοκίες και η καλύτερη επιλογή για εμένα ήταν ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο κατά κύριο λόγο και νομίζω το κλίμα θα είναι πολύ καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσουμε πολύ ψηλά τον ΠΑΟΚ. Καλή αρχή να έχουμε με υγεία πάνω απ' όλα».

Καλώς ήρθες Φώτη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ