«Θωρακίζει» τα γκολπόστ με Γιώργο Μπάρμπα ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 08/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Μπάρμπα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένος στις 25/12/1982, ο Γιώργος Μπάρμπας αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 193cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Ιωαννίων το 1998, στον οποία παρέμεινε μέχρι το 2002. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος στον οποίο έμεινε μέχρι το 2004. 

Ο Ηλυσιακός ήταν ο σύλλογος ο οποίος του πρόσφερε τις πρώτες του συμμετοχές στην Α1, και στον οποίο έμεινε μέχρι το 2006. 

Με τις καλές του εμφανίσεις, ο Γιώργος Μπάρμπας παρέμεινε στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού χάντμπολ, φορώντας τις φανέλες του Ιωνικού, του Κορωπίου, των Βριλησσίων, του Ποσειδώνα Λουτρακίου, του Δούκα, του ΔΙΚΕΑ, του Αερωπού Έδεσσας, και του Άρη Νίκαιας. 

Όπως είναι φυσικό, δημιούργησε παραστάσεις τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές, αγωνιζόμενος με τα Βρηλήσσια, τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, τον Δούκα και τον Αερωπό στο EHF Challenge Cup, ενώ με τον Δούκα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί την περίοδο 2017-18 και στο EHF Cup, την δεύτερη σε τάξη διοργάνωση. 

Η περσινή αγωνιστική περίοδος τον βρήκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, αγωνιζόμενος με την Ανόρθωση στην Κύπρο, με την οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του EHF European Cup. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών, καθώς έχει καταγράψει συμμετοχές με την «Γαλανόλευκη». 

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μπάρμπας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Από την μεριά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

Καλώς ήρθες Γιώργο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ