Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Βελισσαρίου!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 10/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Βελισσαρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Ο 18χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος το 2003, με ύψος 181cm, προέρχεται από τις ασπρόμαυρες ακαδημίες, από τις οποίες ξεκίνησε το 2014. Την περσινή σεζόν συμμετείχε στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, παίρνοντας μάλιστα και συμμετοχές, οι οποίες θα του φανούν πολύτιμες στο μέλλον. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βελισσαρίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπό μου για άλλη μία χρονιά. Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί και είναι πρόκληση για όλους η συμμετοχή μας στο EHF European Cup. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, με υπομονή, γιατί μόνο με αυτή μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας. Τέλος ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τους προπονητές Παναγιώτη Γούσιο και Βασίλη Σκανδάλη. Εύχομαι μία καλή χρονιά με υγεία για όλους και επιτυχίες για την ομάδα μας».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ