Μόνο περηφάνια για τις νεανίδες μας!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων βόλεϊ, το τμήμα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριου Μουζακίου, αντιμετωπίζοντας τον ΑΟ Μαρκοπούλου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3

Σε ένα ισορροπημένο μέχρι τα μέσα πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι και το 12-12. Σε εκείνο το σημείο, δράση ανέλαβε η αρχηγός, Ελευθερία Μιχοπούλου, η οποία με τα εξαιρετικά σερβίς της αύξησε την διαφορά στους έξι, 18-12. Στη συνέχεια οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν σωστή διαχείριση του προβαδίσματος, κατακτώντας το σετ με 25-21. 

Παρόμοια ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ με αυτό του πρώτου, με τις δύο ομάδες να είναι μαζί από την αρχή μέχρι και το 13-13. Στην συνέχεια, η πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Κατερίνα Τόλιου, με τα σερβίς της, αύξησε την διαφορά σε κομβικό σημείο, 21-15, έχοντας συμπαραστάτριες τις Μιχοπούλου και Κυπαρίσση, οι οποίες ήταν εγγύηση επιθετικά. Ο Δικέφαλος έκανε το 2-0 με 25-18. 

Στο τρίτο σετ, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που πήρε κεφάλι στο σκορ με 8-6, ωστόσο οι τυπικά φιλοξενούμενες αντέδρασαν και έφεραν το σετ στα ίσια, 14-14. Σε ένα δραματικό τρίτο σετ, οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι και τους τελευταίους πόντους, 22-23, με την ομάδα της Αττικής να κάνει στην συνέχεια το 2-1 με 23-25.

Στο τέταρτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στις παίκτριες του Μαρκόπουλου να ανοίξουν από νωρίς την διαφορά, 10-16. Ο Δικέφαλος αντέδρασε μειώνοντας σε 17-20, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, με το παιχνίδι να οδηγείται στο τάι μπρέικ με 19-25, 2-2. 

Στο τάι μπρέικ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στους πρώτους πόντους, 4-4, με τις τυπικά φιλοξενούμενες να παίρνουν στη συνέχεια προβάδισμα, 4-8. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, ωστόσο γνώρισαν την ήττα με 2-3. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter