Οι διαπιστεύσεις για το UEFA Womens Champions League

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 14/08/2021


Ο ΠΑΟΚ ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου (δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ) που επιθυμούν να καλύψουν τους αγώνες στο UEFA Women's Champions League (18 και 21 Αυγούστου) να στείλουν email με τα στοιχεία τους καθώς και το μέσο το οποίο εκπροσωπούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@acpaok.gr από σήμερα και μέχρι την Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 12:00, προκειμένου να προμηθευτούν την απαραίτητη διαπίστευση.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στις προπονήσεις των ομάδων την Τρίτη 17 Αυγούστου, να αποστείλουν σχετικό email μέχρι την Δευτέρα 16 Αυγούστου και ώρα 12:00, όπου και θα τους αποσταλεί αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Για την παραλαβή των διαπιστεύσεων απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, είτε PCR TEST 48 ωρών, είτε Rapid Test 24 ωρών.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στα δημοσιογραφικά θεωρεία καθώς και σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ