Προπονητής τερματοφυλάκων στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» ο Χρήστος Κορώνας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 15/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Κορώνα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Χρήστος Κορώνας είναι κάτοχος ποδοσφαιρικού διπλώματος προπονητικής UEFA C.

Έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στην Κ20 του ΠΑΟΚ, την ΑΕ Αμπελοκήπων, ΑΟ Μυκόνου, Αναγέννησης Επανωμής και Δόξα Πενταλόφου.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί από το 2015 έως το 2017 στην ακαδημία του ΑΣ Ιωνικός και στην ακαδημία του Ατέρμονα από το 2015 έως το 2016.

Επιπλέον, από το 2014 εργάζεται στην ακαδημία του Εθνικού Μετεώρων, ενώ από το 2017 είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία του Γιώργου Κούδα και τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Κορώνας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου και τον έφορο του τμήματος, κ. Κώστα Βαρδαλή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την επιλογή τους. Το γεγονός αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα.

Εύχομαι σε όλους όσους απαρτίζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα υγεία. Μέσα από την σκληρή δουλειά και με νοοτροπία νικητή πιστεύω πως θα εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει την φετινή σεζόν».


Καλώς ήρθες Χρήστο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ