Τα εισιτήρια των αγώνων για το UEFA Womens Champions League

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων των αγώνων του UEFA Women's Champions League, οι οποίοι ξεκινούν την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί απευθείας από τα εκδοτήρια των γηπέδων. 

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 5€, τόσο στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Agarista (Γήπεδο Μακεδονικού, 18/08. 18:00), όσο και στο Valerenga-Mitrovica (Δημοτικό Γήπεδο Γιαννιτσών, 18/08. 18:00). 

Η διάθεση θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου από τις 16:30 έως και την σέντρα των αγώνων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Η είσοδος των επίσημων προσκεκλημένων θα πραγματοποιηθεί από την θύρα VIP του σταδίου, οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & το αρνητικό αποτέλεσμα του self test.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter