Ο ΠΑΟΚ μέτρησε τα αστέρια και ήταν... έξι!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Την πρόκριση στον τελικό του προκριματικού ομίλου του Womens Champions League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διέλυσε την Αγκαρίστα με 6-0 στο Γήπεδο του Μακεδονικού και θα αντιμετωπίσει την Βαλερένγκα το απόγευμα του Σαββάτου (21/8) σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, όταν η Ολίνα Μπαξεβάνου έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ για το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 17', με την Αντιγόνη Παπαδοπούλου να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των παικτριών της Μολδαβικής ομάδας και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι «ασπρόμαυρες», τριπλασίασαν τα τέρματά τους με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μήτκου, η οποία πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με γκολ από τον ΠΑΟΚ, με την Ακίντα να μπαίνει στο 45' και να σκοράρει τρία λεπτά αργότερα για το 4-0. Το πέμπτο τέρμα ήρθε και πάλι από την αθλήτρια από την Κένυα στο 88' με κοντινό γύρισμα, ενώ στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 6-0 της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ: Χατζηχαριστού, Χαραλσντότιρ, Σμιλίκοβιτς, Μήτκου, Μπαρμπόσα, Στράντζαλη, Σέκα (45′ Κατσάνου), Γιαννακά , Μπαξεβάνου (85′ Μάκρα), Βαρδαλή (65′ Τσακμακίδου), Παπαδοπούλου (45′ Ακίντα).