Winmasters MVP η Esse Akida!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Πολυτιμότερη παίκτρια του παιχνιδιού κόντρα στην Agarista, στον οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 6-0, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Round 1 του UEFA Women's Champions League, αναδείχθηκε η Esse Akida, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Κενυάτισσα επιθετικός, μπορεί να αγωνίστηκε για 40 λεπτά στην αναμέτρηση, ωστόσο ήταν αρκετά για να πετύχει ένα μεγαλοπρεπέστατο χατ-τρικ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνετη επικράτηση και πρόκριση στον τελικό του ομίλου. 

Η Esse Akida τερμάτισε πρώτη με 84%, ενώ δεύτερη ήταν η Θώμη Βαρδαλή με 16%. 

Για την διάκριση της ως Winmasters MVP του τελικού, η Esse Akida, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω μεγάλη τιμή που ψηφίστηκα ως MVP. Είμαι ακόμα νέα εδώ και το να με αναγνωρίζουν μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι μεγάλη τιμή. Δεν θα ήταν δυνατό να κερδίσω αυτό το βραβείο χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτριών μου που με βοήθησαν να νιώσω άνετα τόσο γρήγορα. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σ' αυτές, στους προπονητές και σε όλους όσους με βοήθησαν να τα καταφέρω».

Congratulations Esse!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter