Πελεκούδας vs Παπαδόπουλος

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Παναγιώτης Πελεκούδας υποδέχεται τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2017-18, ανάμεσα στον Δικέφαλο και την ομάδα της Νίκης Αιγινίου.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δυο φίλοι και πρώην συμπαίκτες, στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, όπου δεν έλειψαν οι ατάκες και τα αστεία πειράγματα.

Ο θεσμός του κυπέλλου και η πρόκληση του Final 4

Πελεκούδας: «Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο Final 4 και να διεκδικήσει το κύπελλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην τελική φάση του θεσμού.»

Παπαδόπουλος: «Έχουμε ένα παιχνιδι που θα κρίνει την παρουσία της ομάδας σε ένα Final 4. Πάντα η συμμετοχή σε μια διοργάνωση τετράδας, όπου διεκδικείται ένα τρόπαιο, έχει ξεχωριστή αίγλη. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι βασικός διεκδικητής της κούπας…συνεπώς και το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Όλοι γνωρίζουμε τους στόχους των δυο ομάδων… παρόλα αυτά η εικόνα της Νίκης, θα πρέπει να ανησυχεί τους πρώην συμπαίκτες μου!!!»

Ο Παναγιώτης απέναντι στον Παναγιώτη

Πελεκούδας: «Είναι μια μάχη η οποία θα συζητηθεί πάρα πολύ στην Πάτρα το καλοκαίρι, στο καφενείο που πηγαίνουμε, κάθε χρόνο, με τον Παναγιώτη. Βέβαια, πέρα από την πλάκα, μέσα στο γήπεδο υπάρχει σεβασμός αλλά όχι φιλία. Ο στόχος μου είναι να τον κερδίσω…»

Παπαδόπουλος: «Αναμένω ιδιαίτερα τη στιγμή που θα βρεθώ απέναντι στον φίλο και συντοπίτη μου (σσ. Πελεκούδας). Νομίζω πως για κάποια λεπτά θα γελάσουμε πολύ με στιγμιαίες ατάκες άλλα, μετά την έναρξη του αγώνα, δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει…»

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και τα συναισθήματα της επιστροφής για τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο...

Πελεκούδας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει την στήριξη του στην ομάδα. Νομίζω πως τώρα τον χρειαζόμαστε πολύ, διότι είναι μια αναμέτρηση νοκ άουτ. Η ομάδα μας προέρχεται από 3 πολύ δυνατά παιχνίδι μέσα σε 10 μέρες και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο να μας δίνει ώθηση.»

Παπαδόπουλος: «Νομίζω πως θα νιώσω λίγο περίεργα διότι με ορισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ έχω καθημερινή επαφή. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για εμένα. Σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου, θα με κάνουν να χαρώ περισσότερο το παιχνίδι!»