Συμπληρώνει το «καρέ» των ακραίων του με Στέλιο Τζιουμάκα ο ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 31/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Στέλιο Τζιουμάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένος στις 14/03/1998, ο Στέλιος Τζιουμάκας αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 194cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή το 2011, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές σε νεαρή ηλικία στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ ανδρών της χώρας μας. 

Μετέπειτα, μεταφέρθηκε στον Φίλιππο Βέροιας, με τον οποίο έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε την άνοδο από την Α'2. Με την ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε και στην Volleyleague, συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας. 

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Τζιουμάκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι φέτος στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αρχίζουμε να δένουμε μεταξύ μας από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις, κάτι που πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Καλώς ήρθες Στέλιο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ