ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 21/02/2018
 
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών, στο οποίο συμμετέχει ο ΠΑΟΚ REDLED.

Το παρόν στη Συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο Έφορος του τμήματος κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο προπονητής Χρήστος Τζουβάρας και οι αθλήτριες Μυρτώ Νούλα και Ελένη Προκοπίδου.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο οποίος, αφού ανέφερε ότι η ομάδα φέτος στήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την διάκριση τόσο στο θεσμό του Πρωταθλήματος, όσο και στο θεσμό του Κυπέλλου, καθώς και στην ευπρόσωπη ευρωπαϊκή παρουσία, τόνισε ότι μέχρι στιγμής η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της. Στη συνέχεια, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, ο  οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στο τμήμα, καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα του χάντμπολ γυναικών. Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή για τη στήριξη του τμήματος, καθώς και την κύρια χορηγό της ομάδας, την εταιρεία REDPOINT-REDLED. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, ενώ κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να θεωρήσει το Final 4 της Κοζάνης, ως μέρος του μεγάλου ραντεβού της Τούμπας την Κυριακή, στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, αφού σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου από την ομάδα, το κύπελλο μαζί με όλες τις αθλήτριες της ομάδας θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου μέσα στον κατάμεστο «Ναό».

Δεύτερος, τον λόγο πήρε ο προπονητής Χρήστος Τζουβάρας, ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε ότι η ομάδα αγωνιστικά είναι έτοιμη, οι παίκτριες είναι προσηλωμένες στο στόχο και απομένει μέσα στο γήπεδο να αποδείξουν την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ.

Στη συνέχεια, οι αθλήτριες Μυρτώ Νούλα και Ελένη Προκοπίδου, είπαν ότι πλέον μπροστά τους βλέπουν καταρχήν τον ημιτελικό της Παρασκευής, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν και στη συνέχεια τον τελικό, με την πίστη ότι την Κυριακή θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την κούπα, μπροστά σε 30.000 τρελαμένους ΠΑΟΚτσήδες.

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:
1. Από τις τοπικές Ενώσεις Χειροσφαίρισης.
2. Από το κατάστημα «Γερμανός» της Κοζάνης.
3. Από τα εκδοτήρια στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του FINAL 4.

Ειδικότερα:
Τοπική Ένωση Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης, Ε.Σ.Χ.Θ.
Διεύθυνση: Εθν. Γυμναστήριο Μίκρα 3, Τέρμα Ν. Κρήνη, Τ.Κ. 55132
Ώρες διάθεσης 10:00-14:00, τηλ. 2310 475.501
 
Για περαιτέρω πληροφορίες: στο τηλέφωνο 2310 988.000 (Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ).
 
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ