Η Δήμητρα Μπατζαρακούδη είναι εδώ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 13/09/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Μπατζαρακούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένη στα Γιαννιτσά το 1994, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη αγωνίζεται ως εξτρέμ, και θα συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη συνεχή χρονιά και πέμπτη συνολικά. 

Πρόσφατα, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με την εγχείρηση να αναλαμβάνει ο γιατρός, Γιάννης Τερζίδης, στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, The Mis. 

Ο ΠΑΟΚ στηρίζοντας έμπρακτα την αθλήτρια, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της εγχείρησης, ανανέωσε την συνεργασία του με την αθλήτρια για ακόμα μία χρονιά. 

Μετά την συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που για άλλη μία χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Η φετινή χρονιά είναι πολύ απαιτητική και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, έχοντας ευτυχώς τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας. Εύχομαι υγεία σε όλους. Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή και διψασμένη για τίτλους!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ