Ο Γιάννης Καλμαζίδης για τις κληρώσεις της Volleyleague ανδρών και του League Cup «Νίκος Σαμαράς»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για τις κληρώσεις της Volleyleague ανδρών και του League Cup «Νίκος Σαμαράς», μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Γιάννης Καλμαζίδης. 

«Οι κληρώσεις πάντα κρίνονται από τα αποτελέσματα αν είναι καλές ή κακές. Σίγουρα είναι δύσκολες, γιατί καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την εποχή, ούτε και εμείς, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ακόμα ένα δυνατό σύνολο. Την πρώτη αγωνιστική καμία ομάδα δεν θα είναι στο επίπεδο, που θα είναι στην πορεία του πρωταθλήματος. Ο Φοίνικας Σύρου έχει ένα δυνατό ρόστερ, όπως και εμείς φυσικά, αλλά πιστεύω προσπαθώντας να δημιουργήσουμε αυτό το δυνατό σύνολο, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Δεν κρίνεται κάτι την πρώτη αγωνιστική, ωστόσο θα είναι καλό βαθμολογικά και ψυχολογικά να ξεκινήσουμε με νίκη. 

Το φορμάτ του πρωταθλήματος δεν μου αρέσει, πιστεύω ότι δεν είναι το ιδανικό για το πρωτάθλημα. Όλα τα πρωταθλήματα προσπαθούν να έχουν μια κορύφωση στο τέλος, η κορύφωση είναι τα πλέι-οφ, να παίξουν οι δυνατές ομάδες μεταξύ τους και να κρίνεται ο τίτλος μέχρι και την τελευταία μέρα. Με αυτό το φορμάτ μπορεί να είναι διαφορετικά, πέρσι ο πρωταθλητής βγήκε κάποιες αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, αυτό είναι αναχρονιστικό. Είναι ένα πισωγύρισμα, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίσουμε, εμείς θα παίξουμε με όποιο φορμάτ και κανόνες μας πουν, και φυσικά θα παλέψουμε για το καλύτερο. 

Όσον αφορά το League Cup, έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, τον πρωταθλητή, αλλά αν θες να φτάσεις στην κορυφή, κάτι το οποίο ζητάμε εμείς, πρέπει να κερδίσεις τις καλές ομάδες, είτε αυτό είναι στην πρώτη φάση, είτε στην δεύτερη φάση. Τώρα έτυχε να είναι στην πρώτη. Το ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα μας δεν ξέρω αν μας δίνει κάποιο πλεονέκτημα, θα το δείξει η ιστορία». 


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter