Δηλώσεις Κουμεντάκη και Παπαδόπουλου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Νίκη Αιγινίου, δήλωσε:

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι όμως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη Αιγινίου και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον φίλο μου Παναγιώτη (σ.σ. Παπαδόπουλος). Εμείς τώρα επικεντρωνόμαστε στα δυο δύσκολα ματς που έρχονται.

Θέλουμε τον κόσμο μας και στα δυο παιχνίδια, ειδικά σε αυτό της Τετάρτης απέναντι στη Σασταμάλα. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας, όποτε τον χρειαζόμαστε. Όμως τώρα έχουμε πραγματική ανάγκη από τους φιλάθλους μας, να έρθουν στο γήπεδο.

Όσο για το Final 4, δεν έχω κάποια προτίμηση σε αντίπαλο. Εξαρτάται καθαρά από εμάς. Να είμαστε πρώτα υγιείς και έπειτα να κάνουμε το παιχνίδι μας . Εύχομαι τα προβλήματα τα οποία μας κρατάνε πίσω, να εξαφανιστούν και να είμαστε στο 100%, όποιος αντίπαλος και αν έρθει.»

Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ανέφερε:

«Ήρθαμε για να παίξουμε ανταγωνιστικό βόλεϊ και να δοκιμαστούμε απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι. Θέλουμε να πλασαριστούμε παραπάνω στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας οποιαδήποτε περιπέτεια. Θεωρώ πως θα έχουμε καλή συνέχεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ, έστω και ως αντίπαλος. Με τα υπόλοιπα παιδιά βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση. Δεν έλειψαν τα πειράγματα με τον συντοπίτη μου, Παναγιώτη (σ.σ. Πελεκούδας). Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ.»