Παρουσίαση νέου χορηγού

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ παρουσιάζει το νέο χορηγό του τμήματος μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, την εταιρεία Ebury. 

Τον Διευθυντή της εταιρείας Ebury κ. Richard Atkinson υποδέχθηκαν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Βασίλης Αγγελίδης, καθώς και ο Έφορος των Τμημάτων Υποδομής κ. Αριστείδης Ζέρβας και αμέσως μετά ο κ. Richard Atkinson μίλησε στο acpaok.gr. 

Κ. Atkinson, τι είναι η εταιρεία Ebury, ο νέος χορηγοός του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ;
Η Ebury είναι ένα ευρωπαϊκό success story στον κλάδο του fintech. Είμαστε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο μας διεθνώς. Εστιάζουμε στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και συναλλάσσονται στο διεθνές πεδίο. Καινοτομούμε, μέσω της τεχνολογίας, κι αυτό μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε νέα εργαλεία για το διεθνές εμπόριο και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των εταιριών και των πελατών μας. Εργαλεία που στοχεύουν στη μείωση του συναλλαγματικού ρίσκου, στο πεδίο των πληρωμών και των εισπράξεων εκ μέρους των πελατών μας.

Η Ebury έχει τα κεντρικά γραφεία της στο Λονδίνο, αλλά και γραφεία στη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ, τη Ζυρίχη, το Παρίσι και τη Βαρσοβία, επιτρέποντάς μας να εξυπηρετούμε –αυτήν τη στιγμή- 24.000 επιχειρήσεις.

Γιατί επιλέξατε την πόλη της Θεσσαλονίκης για τη σύναψη της χορηγικής συμφωνίας;
Η Θεσσαλονίκη θα έχει πάντα μια καλή θέση στην καρδιά μου. Για την ακρίβεια, το πρώτο μας επαγγελματικό ταξίδι στην Ελλάδα ήταν σε αυτήν την πανέμορφη πόλη. Στην πραγματικότητα, η ιστορία της Ebury Ελλάδας άρχισε στη Θεσσαλονίκη, με τους πρώτους μας πελάτες να είναι επιχειρήσεις της πόλης και της γύρω περιοχής. Με την ισχυρή βιομηχανική της παράδοση, η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα μια περιοχή με μεγάλη δυναμική. Προσθέτοντας σε αυτό τη γεωγραφική της εγγύτητα και τους επιχειρηματικούς της δεσμούς με τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τα Βαλκάνια, τα προϊόντα της εταιρίας μας είχαν πολύ καλή αποδοχή στην περιοχή, από την πρώτη στιγμή. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στις επιχειρήσεις της περιοχής μοντέρνες και καινοτόμες λύσεις, ώστε να δραστηριοποιούνται χωρίς σύνορα σε ένα διεθνές περιβάλλον.
 
Και πιο συγκεκριμένα γιατί την ομάδα του ΠΑΟΚ;
Η Ebury ενδιαφέρεται πάντοτε να έχει σχέση συνέργειας και ανταπόδοσης με τις τοπικές κοινότητες. Για την Ελλάδα, η επιλογή μας ήταν απλή: ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά brand της χώρας, με δυνατή και πλούσια ιστορία. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Ebury έχει προέλθει μέσα από τους ανθρώπους μας, είμαστε μία ομάδα, με ένα κοινό στόχο. Και πιστεύουμε ότι μέσω του μπάσκετ οι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες στην ομαδικότητα και την αφοσίωση, που θα τους χρησιμεύσουν για μια ζωή. Επίσης, θέλουμε να υποστηρίζουμε νέους ανθρώπους στην αναζήτηση ενός υγιεινού και αθλητικού lifestyle και να τους βοηθάμε να ανακαλύπτουν τα οφέλη για την υπόλοιπη ζωή τους. Αυτό κάνουμε με επίγνωση του ρόλου μας.

Κάτι που, επίσης, μας συναρπάζει στον ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός ότι στηρίζει ενεργά μαθητές και νέες αθλήτριες να ταξιδεύουν σε πανεπιστήμια στο εξωτερικό και να εξασφαλίζουν υποτροφίες. Αυτό εναρμονίζεται πλήρως με το όραμά μας στην Ebury, που είναι το «What borders?».