Μετρώντας αντίστροφα...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους έδωσαν τρεις φιλικούς αγώνες με ομάδες αγοριών, με τους δύο μάλιστα να πραγματοποιούνται την ίδια εβδομάδα. 

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος αγωνίστηκε κόντρα στην Κ16 του Καμπανιακού στην Χαλάστρα, της οποίας και επικράτησε με 4-3, ενώ στην πρόβα τζενεράλλε κόντρα στην Κ16 των Κουφαλίων, στο Γήπεδο των Κουφαλίων, επικράτησε με 5-0.

Στο τεχνικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε κομμάτια φυσικής κατάστασης, σε κομμάτια αμυντικής λειτουργίας αλλά και σε τρόπους επιθετικής ανάπτυξης. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» είναι έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 κόντρα στην ΑΕΛ, στο Γήπεδο Κουφαλίων. 

Για την πορεία της προετοιμασίας, ο προπονητής, Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στα φιλικά που έγιναν, στόχος ήταν οι αντίπαλες ομάδες να δημιουργήσουν «προβλήματα», έτσι ώστε να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης. Οι λύσεις προσδιορίστηκαν, και έτσι βρέθηκε χρόνος να δουλευτούν. Είμαστε όλοι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter