Έτοιμες για την πρώτη... μάχη!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Με μία απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ REDLED την προετοιμασία του ενόψει του Final 4 Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκόβρυση Κοζάνης.
 
Όπως είναι γνωστό στον ημιτελικό ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας το απόγευμα της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00.
 
Σ’ αυτή την τελευταία προπόνηση, οι παίκτριες είχαν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» το γήπεδο, με τον προπονητή και τις αθλήτριες να είναι έτοιμοι για τον αυριανό ημιτελικό.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ REDLED αποτελείται από τις παρακάτω παίκτριες: Ματέα Σεραφίμοβα, Ελένη Τσαουσίδου, Χριστίνα Τσιομπάνου, Μυρτώ Νούλα, Βασιλική Γκάτσιου, Σιμόνα Στοϊκόφσκα, Αναστασία Παναγιωτίδου, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Δανάη Σελεμίδου, Μαρία Νίκολιτς, Νέντα Τζούρισιτς, Ελένη Μούρνου, Ελένη Προκοπίδου, Νάνσυ Στρατάκη, Έλσα Μάστακα, Ιζαμπέλα Ρόσκα

Την προσπάθεια της ομάδας θα ενισχύσουν φίλοι του ΠΑΟΚ τόσο από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όσο και από Ημαθία, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.
 
Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου.
 
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
Λευκόβρυση Κοζάνης
20:00 ΠΑΟΚ RED LED – Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας


 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ