Φιλικό γεύμα για τον ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Γεύμα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα χάντμπολ, ΠΑΟΚ Mateco, μετά τον αγώνα του Δικεφάλου κόντρα στο HONDA Πανόραμα. 

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, μαζί με την «Νταμπλούχο» ομάδα, γευμάτισαν όλοι μαζί, μετά τη νίκη επί του Πανοράματος με 18-29. 

Δράσεις σαν αυτές θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ Mateco, ευχαριστεί μέσω του εφόρου του, Δημήτρη Χασεκίδη, τον ιδιοκτήτη του Streetfood4you, Βασίλη Ανατολίτη, για την φιλοξενία και την ευγενική προσφορά του. 

Λίγα λόγια για το Streetfood4you...

Το πρωτοποριακό εστιατόριο STREET FOOD 4 YOU φέρνει ένα μοναδικό project στην πόλη, αλλάζοντας τα δεδομένα στο φαγητό. Στον κατάλογο θα βρείτε τις πιο αμαρτωλές απολαυστικές street επιλογές με τα εξαιρετικά street style συνδυάζοντας τα με γευστικούς συνδυασμούς. Τα κρέατα καταφθάνουν ολόφρεσκα από φάρμες της Βόρειας Ελλάδας και ψήνονται στη σχάρα αριστοτεχνικά για να σερβιριστούν είτε σε μερίδα είτε σε σάντουιτς. Εδώ το παραδοσιακό street food ανεβαίνει επίπεδο και πλέον αποκτά τη δυναμική που αξίζει στην παραδοσιακή street food κουζίνα. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα φτιαγμένα με μεράκι, από νωπά ντόπια κρέατα.

12o χλμ Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου, στροφή καζίνο. Σας περιμένουμε! 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter