ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την πρεμιέρα της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΣΦΠ.

Ο «ανανεωμένος» Δικέφαλος, ξεκινά της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, έχοντας ένα ρόστερ το οποίο στηρίζεται στα δικά του παιδιά, με κάποιες προσθήκες ποιοτικών και έμπειρων Ελλήνων και ξένων παικτών.

Με πλάνο το οποίο έχει ως στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών, οι οποίοι θα είναι το «αύριο» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ο ΠΑΟΚ «ρίχνεται» στην μάχη του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο να πάει όσο ψηλότερα γίνεται.

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ σε χρειάζεται δίπλα της στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, η γενική είσοδος είναι 5€, με τα εκδοτήρια του γηπέδου να είναι διαθέσιμα από τις 11:00. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο Νίκος Προσινικλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχίζοντας θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ όλα και η χρονιά που ξεκινάει να μας βρει μακριά από τραυματισμούς και προβλήματα. Αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 και πρώτος μας αντίπαλος ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η οποία αποτελείται από παίκτες της εθνικής μας ομάδας που πήρε το αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς θα έχουμε 3 απουσίες σημαντικών παικτών μας λόγω τιμωρίας από τη προηγούμενο χρονιά. Έχουμε ένα αρκετά νεανικό ρόστερ με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας και αυτό αποτελεί ένα στοίχημα για εμάς φέτος. Τέτοια παιχνίδια μπορούν να δώσουν μόνο κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να βελτιωθούμε όλοι μας. Σε όλη αυτή τη προσπάθεια εμείς θέλουμε τον κόσμο ξανά δίπλα μας καθώς μας έχει λείψει η παρουσία του όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τον κορονοϊό».
 

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021
1η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ