ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1964

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την πρεμιέρα της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ, στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, το απόγευμα της Κυριακής 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.

Οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση και στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά τα καλοκαιρινά παιχνίδια του Women’s Champions League, έχοντας μπροστά τους το εμπόδιο της ΑΕΛ.

Γι’ ακόμη μία χρονιά η ομάδα του ΠΑΟΚ θα μπει στο γήπεδο με στόχο την διατήρηση των σκήπτρων της και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων παικτριών.

Ο Λευτέρης Κανάτας δεν θα έχει στην διάθεσή του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την μακροχρόνια απούσα, Gisela Betancourt καθώς και την Joanna Seca, η οποία ταλαιπωρείται με πρόβλημα τραυματισμού. Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου ευελπιστεί να ξεκινήσει νικηφόρα την θητεία του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Στην είσοδο του Προπονητικού Κέντρου Νέας Μεσημβρίας θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τον αγώνα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

 

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021
1η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας

16:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (AC PAOK TV)