Φιλική νίκη με 3-0 επί των Πρωταθλητών Πεύκων στην «πρόβα τζενεράλε»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ Morris, στην δική του «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της έναρξης της Volleyleague γυναικών, επικρατώντας των Πρωταθλητών Πεύκων με 3-0 σετ. 

Στο πρώτο σετ, ο Δικέφαλος μπήκε «φουριόζος», χάρη στα σερβίς της Ηλιοπούλου, ξεκινώντας με 4-0 σερί. Ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε δυναμικά και στους επόμενους πόντους, με την Μερτέκη να παίζει σε υψηλά ποσοστά, και το μπλοκ του Δικεφάλου να λειτουργεί άψογα. Οι «ασπρόμαυρες» με 25-18 έκαναν το 1-0 στα σετ. 

Ανάλογη ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ, στο οποίο ο ΠΑΟΚ Morris πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Στη συνέχεια όμως, οι Πρωταθλητές Πεύκων μείωσαν το σκορ, ωστόσο ο Δικέφαλος βγάζοντας επιθετική υπεροπλία και συνεχίζοντας την καλή εμφάνιση στο μπλοκ, έκανε το 2-0 στα σετ με 25-19. 

Στο τρίτο σετ, ο Τάκης Φλώρος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριες του, δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σχήματα τα οποία μπορεί να του φανούν χρήσιμα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ Morris ξέφυγε και πάλι από νωρίς, 11-6, παρουσιάζοντας παράλληλα σταθερότητα στην επίθεση. Το νεανικό σύνολο του Δικεφάλου στο τελευταίο σετ, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, κάνοντας το 3-0 στα σετ με 25-12.

Πλέον, στο τμήμα ανυπομονούν για την «πρεμιέρα» της Volleyleague γυναικών, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, απέναντι στον ΑΟ Θήρας, στο Ε.Γ. Μίκρας. 

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-19, 25-12)