ΠΑΟΚ-ΑΟ Θήρας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την «πρεμιέρα» της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας, τον ΑΟ Θήρας.

Οι «Κυπελλούχες» Ελλάδος ξεκινούν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Απέναντι του, ο περσινός φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος ετοιμάζεται για ακόμα μία σεζόν στην οποία έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την «πρεμιέρα» χωρίς προβλήματα, με τον Τάκη Φλώρο να έχει όλες τις διαθέσιμες παίκτριες στην διάθεση του.

Η γενική είσοδος στο παιχνίδι θα είναι 5€. Φυσικά για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Στα εκδοτήρια θα υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας προς πώληση.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Για την «πρεμιέρα» της Volleyleague γυναικών αλλά και για τους στόχους του ΠΑΟΚ, μίλησαν στην κάμερα της ΕΟΠΕ, ο προπονητής, Τάκης Φλώρος, και η αρχηγός, Ευαγγελία Μερτέκη:






Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021
1η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ Morris-ΑΟ Θήρας