Δόξα 2016-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 2η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Δράμα για να αντιμετωπίσει την Δόξα 2016, στο Γήπεδο Ανδριανής, το απόγευμα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.

Οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» μετά την νίκη τους με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της ΑΕΛ, θέλουν να κάνουν το 2x2 και να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, έχοντας απέναντί τους την μαχητική Δόξα.

Ο Λευτέρης Κανάτας δεν θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα με την δραμινή ομάδα τις Joanna Seca, Αναστασία Σιδηροπούλου, Ελένη Κοντοστάνου, Γεωργία Χαλατσογιάννη και Gisela Betancourt. Η Ολίνα Μπαξεβάνου αν και αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού ανάρρωσε και θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή:

Kori Butterfield, Γιώρα Χατζηχαριστού, Εύα Κωνσταντινίδου, Μαρία Μήτκου, Βάσια Γιαννακά, Ingunn Harasldottir, Miljana Smiljkovic, Λορίνα Ιτόγια, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, Marlene Barbosa, Εύα Κατσάνου, Νικολέτα Καλέση, Μαρία Ζώτου, Θωμαή Βαρδαλή, Άννα Κωνσταντινίδου, Φανή Δοϊρανλή, Ολίνα Μπαξεβάνου, Μαρία Μαυρίδου, Κατερίνα Ρουμελιώτη, Μορφούλα Κιουρεξίδου,
Esse Akida

 

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021
2η αγωνιστική, Women's Football League
Γήπεδο Ανδριανής
16:00, Δόξα2016-ΠΑΟΚ