ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί ο ΠΑΟΚ REDLED επικράτησε της Αναγέννησης Άρτας στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου έχοντας στο πλευρό τους φιλάθλους τους έδειξαν απο την αρχή ότι "διψάνε" για την πρόκριση και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης, στην αξιόμαχη, είναι αλήθεια, ομάδα της Άρτας.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τις παίκτριές μας να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο την ομάδα του ΟΦ Νέας Ιωνίας, η οποία νωρίτερα είχε προκριθεί στον τελικό αποκλείοντας τον Φίλιππο Βέροιας.

Στο τμήμα κρατούν χαμηλούς τους τόνους, δεν φοβούνται τον τίτλο του φαβορί και περιμένουν αύριο τον λαό του ΠΑΟΚ να σταθεί μαζικά δίπλα τους ώστε στο τέλος του αγώνα να στηθεί ένα ασπρόμαυρο πάρτι που θα ξεκινήσει απο την Κοζάνη και θα καταλήξει την Κυριακή στην Τούμπα.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλες οι παίκτριες  βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Χρήστου Τζουβάρα για τον αυριανό τελικό.

Όσον αφορά τον σημερινό ημιτελικό, στον οποίο το ντεμπούτο της έκανε η Ρουμάνα τερματοφύλακας Isabella Maria Rosca, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την παρουσία της κάτω απο τα δοκάρια και με τα ρεφλέξ της, όσο και με την ικανότητά της στις μακρινές πάσες οι οποίες δημιουργούσαν συνθήκες αιφνιδιασμού για τις συμπαίκτριες τις.

Μετά το αρχικό 1-1 η ομάδα μας "πάτησε" γκάζι και μετά "άντε πιάστες..."

Η ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα με την οποία εμφανίστηκε η ομάδα σήμερα επικράτησε σε όλο το γήπεδο, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με 19-7 και τον αγώνα με 35-15.

Ας μας επιτραπεί να ανακυρήξουμε καλύτερο γκολ του αγώνα το τρίτο γκολ της Μυρτώ Νούλα η οποία κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά στον αιφνιδιασμό και με "βουτιά" στο παρκέ έκλεψε την μπάλα, απέφυγε την αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή πλέον εστία έκανε το 16-7, ένα πραγματικά αρχηγικό γκολ που έδειξε το πάθος των παικτριών του Δικεφάλου.

Ημίχρονο: 19-7

ΠΑΟΚ RED LED - Αναγέννηση Άρτας: 35-15

Η σύνθεση της ομάδας μας: (Χρήστος Τζουβάρας) Ματέα Σεραφίμοβα, Ελένη Τσαουσίδου 1, Χριστίνα Τσιομπάνου, Μυρτώ Νούλα 5, Βασιλική Γκάτσιου 1, Σιμόνα Στοϊκόφσκα 4, Αναστασία Παναγιωτίδου 1, Μαρία Χατζηπαρασίδου 6, Δανάη Σελεμίδου 2, Μαρία Νίκολιτς 2, Νέντα Τζούρισιτς 2, Ελένη Μούρνου 3, Ελένη Προκοπίδου 3, Νάνσυ Στρατάκη 1, Έλσα Μάστακα 4, Ιζαμπέλα Ρόσκα
 
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ!