Φωτογράφιση και προετοιμασία για Σύρο...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Την προετοιμασία του για την «πρεμιέρα» της Volleyleague κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, ξεκίνησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. 

Στο πλαίσιο της «πρεμιέρας» της Volleyleague ανδρών, αλλά και της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο CEV Challenge Cup, πραγματοποιήθηκε πριν την προπόνηση της Τρίτης η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας. 

Ο Δικέφαλος, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (15/10, 19:15) τον Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας, στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. 

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη επέστρεψαν στο PAOK Sports Arena προκειμένου να ξεκινήσουν την σκληρή δουλειά. 

Η προπόνηση της Τρίτης θα είναι η τελευταία που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Σύρο, όπου και θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο προπονήσεις. 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως στόχο την δημιουργία σταθερότητας στην απόδοση των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο μπλοκ-άμυνα, στο σάιντ άουτ και στους αυτοματισμούς που θέλει να εντάξει στο παιχνίδι του Δικεφάλου ο Έλληνας τεχνικός. 

Φυσικά, η βίντεο-ανάλυση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας κάθε παιχνιδιού, ωστόσο το δείγμα που υπάρχει δεν είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό, αφού μιλάμε για φιλικούς αγώνες. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter