Ανασύνταξη, συγκέντρωση και δουλειά

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Μετά το δύσκολο ταξίδι της ομάδας στην Δράμα ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην βάση του και συνέχισε τις προπονήσεις και την δουλειά.

Την Δευτέρα (11/10) οι αθλήτριες που έπαιξαν στον αγώνα για παραπάνω από εξήντα λεπτά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, μυϊκής αποφόρτισης με μαλάξεις και κρυοθεραπεία. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά σε αγωνιστικά τετράγωνα μικρών σχέσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ένα οικογενειακό δίτερμα.

Την Τρίτη (12/10) ο Δικέφαλος έκανε την καθιερωμένη επίσκεψή του στο γυμναστήριο «16 Strength Box», όπου το πρόγραμμα περιείχε κυκλική προπόνηση σε σταθμούς με ασκήσεις ενδυνάμωσης άνω και κάτω κορμού με TRX, λάστιχα, γιλέκα, box, τραμπολίνο, medicine ball, kettlebells και έλκηθρο.

Σήμερα, (13/10) στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι και την επίθεση. Οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ έκαναν drills με ανάπτυξη από τις πτέρυγες, ασκήσεις συνεργασίας των μέσων με την επιθετικό και της μεσαίας γραμμής με την επιθετική.

Το ιατρικό δελτίο του Λευτέρη Κανάτα συνεχίζει να είναι γεμάτο με τις Gisela Betancourt, Joanna Seca, Αντιγόνη Παπαδοπούλου και Αναστασία Σιδηροπούλου να είναι εκτός λόγω τραυματισμού και την Ελένη Κοντοστάνου να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter