Πάμε Ποσειδώνιο! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη επί του συμπολίτη με 8-11, πήρε το πρώτο τρίποντο στη σεζόν το οποίο παράλληλα συνοδεύτηκε με βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο. 

Απέναντι του, η ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις, τις οποίες και κέρδισε απέναντι σε Παλαιό Φάληρο και Εθνικό Πειραιώς. 

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου χρειάζονται δίπλα τους τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος με την φωνή και τον παλμό του μπορεί να κρίνει καταστάσεις και να εμφανιστεί ως έξτρα παίκτης στην πλευρά των «ασπρόμαυρων». 

Με το σύνθημα «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ποσειδώνιο», οι πολίστες του Δικεφάλου σε καλούν για να σταθείς δίπλα τους σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο Nikola Milardovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένω έναν αγώνα ο οποίος θα είναι «ντέρμπι». Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα, η οποία αγωνίστηκε και σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εμείς βρισκόμαστε σε καλή φόρμα, ενώ είμαστε και τακτικά διαβασμένοι στον αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, και εδώ κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι φαβορί απέναντι μας. Βλέπουμε το παιχνίδι με αισιοδοξία και πιστεύουμε στη νίκη». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
3η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (AC PAOK TV)