Τον πρόδωσε η άμυνά του...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Σε ένα παιχνίδι για "γερά νεύρα", ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έμεινε πίσω για ένα γκολ,1-0, ωστόσο, ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1. Τα λάθη στην επίθεση, έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το 3-2. Στην εκπνοή της πρώτης περιόδου, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την αντεπίθεσή τους, ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου επέτρεψαν στον αντίπαλο να προηγηθεί για ένα γκολ, 3-4. Ένα κενό διάστημα στη δεύτερη περίοδο, στο οποίο στοίχισαν τα αμυντικά λάθη, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν πίσω στο σκορ για τρία γκολ, 5-8, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 6-9 σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δικέφαλος μείωσε σε 8-10, ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις, που οδήγησαν σε αποβολή των αθλητών Νίκου Προσινικλή και Πολυμέρη Προσινικλή, είχαν ως αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να μην καταφέρουν να μειώσουν τη διαφορά, κλείνοντας την περίοδο με 8-13 σκορ. Τις αποβολές των αθλητών ακολούθησε και η αποβολή του Team Manager της ομάδας, Τάσου Πετρίδη. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι», με τις δύο απουσίες των αθλητών, που αποβλήθηκαν, παρά την προσπάθειά τους να κάνουν το καλύτερο δυνατό, δεν κατάφεραν να αλλάξουν την εξέλιξη, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 10-15 σκορ.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, παρ' ότι εμφάνισε καλή λειτουργία στην επίθεση, δεν κατάφερε να έχει το ίδιο πρόσωπο και στην άμυνα, στην οποία τα λάθη του στοίχισαν, ενώ του στοίχισαν και οι αποβολές των Νίκου και Πόλυ Προσινικλή στο τρίτο οκτάλεπτο. 

Πλέον, o Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου αντιμετωπίζει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 εκτός έδρας τον Εθνικό Πειραιά. 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: 10-15

Ημίχρονο: 6-9