Έκαναν το 3Χ3 οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Το 3Χ3 έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Women's Football League, των Τρικάλων Θεόνη με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλτσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Μπαρμπόσα, Καλέση και Μπαξεβάνου.

Ο Δικέφαλος ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι, με την Βαρδαλή να πετυχαίνει γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, από πλάγια θέση, στο 9ο λεπτό.

Έξι λεπτά αργότερα, η Γιαννακά βρήκε την Χαλατσογιάννη, αλλά το φαλτσαριστό σουτ της Ελληνίδας μέσου πέρασε άουτ.

Στο 20ο λεπτό, η Βαρδαλή απείλησε για δεύτερη φορά, ωστόσο το σουτ της εκείνη την φορά κατέληξε άουτ, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι με την Καλέση να αστοχεί μετά από πάσα της Μήτκου.

Στο 34ο λεπτό, ο Δικέφαλος είχε και δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Βαρδαλή.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ο αέρας εμπόδισε στο να προσφερθεί θέαμα και από τις δύο ομάδες. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ της Βαρδαλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 55ο λεπτό μετά από σουτ της Μπαξεβάνου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Δικέφαλος «διπλασίασε» τα τέρματα του, με την Καλέση να πετυχαίνει γκολ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 68ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ απείλησε με μακρινό σουτ της Γιαννακά, το οποίο μπλόκαρε με υπερένταση η τερματοφύλακας των Τρικάλων, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Βαρδαλή από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να πετύχει και τρίτο τέρμα έχοντας καλές στιγμές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το 2-0 να είναι και τελικό σκορ. 

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, επιβάλλοντας τον ρυθμό του. Ο αέρας μπορεί να εμπόδισε τον Δικέφαλο να «ξεδιπλώσει» την ποιότητα του, ωστόσο δεν τον εμπόδισε να πάρει το τρίποντο, και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, εκτός έδρας.

Ημίχρονο: 1-0

Τελικό: 2-0


ΠΑΟΚ (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλτσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (86' Ζώτου), Μπαρμπόσα (90' Δοϊρανλή), Καλέση (79' Κατσάνου), Μπαξεβάνου