Να τριτώσει το καλό...!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Με αφορμή την παρουσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ REDLED στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας 2018, το acpaok.gr κάνει μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν και στις διακρίσεις της ομάδας μας στο θεσμό.

Ο Δικέφαλος ο οποίος έχει δύο κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας και μία συμμετοχή σαν φιναλίστ, φέτος του δίνεται η ευκαιρία να πάρει τον τρίτο του τίτλο στον συγκεκριμένο θεσμό.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ REDLED κατέκτησε το πρώτο του Κύπελλο το 2014 όταν στον τελικό τότε, επικράτησε της ομάδας της Αναγέννησης Άρτας με 22-20 στο κατάμεστο απο οπαδούς του Δικεφάλου, κλειστό γήπεδο Μακροχωρίου Ημαθίας.

Την επόμενη χρονιά κι συγκεκριμένα το 2015 η ομάδα του ΠΑΟΚ κάνοντας μία εξαιρετική πορεία, έφτασε έως τον τελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, αλλά δεν τα κατάφερε και δέχτηκε την ήττα με 24-19 απο τον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Την αμέσως επόμενη χρονιά ο Δικέφαλος πήρε την "εκδίκησή" του, καθώς στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη και με σύμμαχο τον κόσμο του που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο της Μίκρας, πήρε το τρόπαιο επιικρατώντας της ομάδας της Νέας Ιωνίας με 32-31 και πανηγύρισε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του.

Φέτος η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα όντας το φαβορί της διοργάνωσης έχει την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο, καθώς μετά την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου επικρατώντας με 35-15 της Αναγέννησης Άρτας, σήμερα το απόγευμα στις 18:00, θα διεκδικήσει το τρίτο Κύπελλο της ιστορίας του κόντρα στον ΟΦ Νέας Ιωνίας, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.
 
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ!