Διαπρέπουν με το εθνόσημο οι «ασπρόμαυρες»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι Εθνικές ομάδες συνεχίζουν την καλή τους πορεία σ' αυτή την διακόπη, με τις «ασπρόμαυρες» να δείχνουν το ταλέντο τους και με το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Γυναικών ταξίδεψε στο Καζακστάν και αγωνίστηκε στην Αστάνα Αρένα, όπου και κέρδισε με 1-0 τις Καζάκες, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2023. Η Γιώτα Χατζηχαριστού πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με την γαλανόλευκη, με την Μαρία Μήτκου να την συνοδεύει στην αρχική ενδεκάδα. Στον πάγκο παρέμειναν η Θωμαή Βαρδαλή και η Κωνσταντίνα Στράντζαλη.

Μετά το 7-0 επί του Καζακστάν στην Βουλγαρία, η Εθνική Νεανίδων συνέχισε το «πάρτι» της στο Ντρούζμπα Στάντιον, κερδίζοντας την Λιθουανία με 5-1. Στην αρχική ενδεκάδα του Γιώργου Παπακώστα ήταν η Βάσια Γιαννακά και η Νικολέτα Καλέση. Η Γιαννακά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μία φορά, ενώ έδωσε και μία ασίστ στις συμπαικτριές της. Η Καλέση με την σειρά της σκόραρε δύο γκολ και βοήθησε κι αυτή την Εθνική να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη. Στο ημίχρονο η Γιαννακά έδωσε την θέση της στην έτερη «ασπρόμαυρη», Μαρία Ζώτου. Στον πάγκο έμεινε η Ολίνα Μπαξεβάνου.

Η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου θα αντιμετωπίσει στο AEL FC Arena την εθνική Σλοβενίας, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 20:00. Την ίδια ημέρα η Εθνική Νεανίδων θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους, με αντίπαλο την διοργανώτρια του ομίλου Βουλγαρία στις 14:30.
 
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter