Η μεικτή ζώνη του IBV-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, και της αρχηγού, Marija Nikolic, μετά το Game 2 του Round 2 του EHF European Women's Cup, μέσω του acpaok.gr.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Με δέκα λάθη σε 30 λεπτά δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα. Τα παραπάνω από τα μισά γκολ που δεχτήκαμε ήταν στο τρανζίσιον. Έπεφτε και η ψυχολογία, επηρεαστήκαμε και στην επίθεση δεν βρίσκαμε λύσεις, θόλωσε το μυαλό. Δεν χαλαρώσαμε μετά τη νίκη του Σαββάτου. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην επιστροφή μας στην άμυνα.

Είμαστε στον ΠΑΟΚ, ο διακόπτης είναι πάντα αναμμένος. Αποκλειστήκαμε, έχουμε το κεφάλι ψηλά, από Δευτέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τους κύριους στόχους μας που είναι το νταμπλ για μια ακόμη σεζόν». 

Marija Nikolic: 

«Είναι κάτι δύσκολο για εμάς αυτό που έγινε, αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα από την Σκανδιναβία, μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αν έχεις απέναντι σου τέτοια ομάδα και κάνεις τόσα πολλά λάθη, δεν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στην Βεστμάινερ. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια, και τώρα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας». 
 
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter