ΠΑΟΚ-Αμαζόνες

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, στο Ε.Γ. Μίκρας, τις Αμαζόνες. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται μετά από ένα καθαρό τρίποντο, αυτή την φορά κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου με 0-3, και θέλει να συνεχίσει την καλή του πορεία, η οποία θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, οι Αμαζόνες, οι οποίες προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στο Μακρόπουλο, νίκη η οποία τις ανέβασε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Το απουσιολόγιο του Τάκη Φλώρου είναι «λευκό», με τον Έλληνα προπονητή να έχει στην διάθεση του όλες τις αθλήτριες του.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος με 5€. Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021
5η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
17:30, ΠΑΟΚ-ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες (AC PAOK TV)