«ΤΡΙΑ-νδρία ο Δικέφαλος…»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Άνετα επικράτησε ο ΠΑΟΚ MORRIS της ΑΕΛ νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Τριανδρία με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής.
 
Τα κορίτσια του Δικεφάλου έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, μην αφήνοντας περιθώρια στη λαρισινή ομάδα να αντιδράσει, με το πρώτο γκολ να το σημειώνει η Ντιμιτρίγεβιτς στο 14’, ενώ τα δύο γκολ της Κακαμπούκη στο 24’ και στο 39’ έδωσαν τέλος στη σεμνή τελετή.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, λαμβάνοντας υπόψη και τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της βροχής που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το ντεμπούτο της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε η Δήμητρα Προξένου, γεννηθείσα το 2001 και αθλήτρια προερχόμενη από τα τμήματα Υποδομής του Δικεφάλου.
 
Μετά τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ MORRIS ταξιδεύει την Κυριακή 4 Μαρτίου στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.
 
Η σύνθεση του Δικεφάλου:  Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου, Βαρδαλή (75’ Γεωργίου), Μάρκου, Ντιμιτρίγεβιτς, Κακαμπούκη, Πατερνά, Παντελιάδου (85’ Γιάννου Ε.), Δοϊρανλή (70’ Προξένου), Νεφρού, Γιάννου Δ. (89' Kαλέση).