Για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Γεωργία Ασκερίδου

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 04/11/2021

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Γεωργία Ασκερίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένη στις 31/05/2001, η Γεωργία Ασκερίδου αγωνίζεται στην περιφέρεια και είναι δεξιόχειρας. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Γεωργία Ασκερίδου έχει παραστάσεις και συμμετοχές στην Α1 Υδατοσφαίριση γυναικών, φορώντας το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί στην Α'2 με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές και ατομικές διακρίσεις. 

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, φορώντας το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, συνέβαλλε με την σειρά της στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Γεωργία Ασκερίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Πέρσι καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανεβούμε στην κορυφαία κατηγορία. Φέτος θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε την δυναμικότητα και την αξία του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Υπεύθυνο, κ. Γιώργο Νικολαΐδη, και την προπονήτρια, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα σεζόν». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ