Όλοι μαζί για την πρόκριση!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Απέναντι στην Φινλανδική Ford Store Levoranta SASTAMALA θα βρεθεί ο Δικέφαλος, για την 6η αγωνιστική του CEV Champions League Ανδρών 2017-18.

Μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, οι Πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έστω κι αν χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Με δεδομένο πως πρώτο κριτήριο είναι οι νίκες και έπειτα το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε κάθε ομάδα στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ αναζητά την καθαρή νίκη απέναντι στους Φινλανδούς και παράλληλα ήττα της γαλλικής CHAUMONT VB 52 Haute Marne στην έδρα της από την πολωνική PGE Skra BELCHATOW ή ήττα της γερμανικής BERLIN Recycling Volleys, επίσης στην έδρα της, από την πολωνική JASTRZEBSKI Wegiel.

Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα, δίνοντας δυναμικό παρών στο Παλατάκι.
Διαιτητές: HERBIK Marcin (POL), RAPISARDA Daniele (ITA)

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 7HD.