«Θωρακίζει» τα γκολπόστ με Πωλίνα Φορίδου ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 05/11/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Πωλίνα Φορίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένη το 1992, η Πωλίνα Φορίδου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. 

Με παραστάσεις στην Α1 Κατηγορία, η Πωλίνα Φορίδου ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η συνέχεια της καριέρας της την βρήκε σε πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης, του Βόλου αλλά και της Αθήνας, με τις οποίες απέκτησε πλούσιες εμπειρίες. 

Η φετινή θα είναι η πέμπτη, αλλά όχι συνεχόμενη, χρονιά με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια του Δικεφάλου να εδραιωθεί στην κορυφαία κατηγορία γυναικείας υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα. 

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Πωλίνα Φορίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η επιστροφή της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ στην Α1 Κατηγορία είναι ένα τρομερά χαρμόσυνο γεγονός για την πόλη, μιας και είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε μία γυναικεία ομάδα από την Θεσσαλονίκη στην πρώτη κατηγορία. Πέρα από την μεγάλη ανυπομονησία για την έναρξη του πρωταθλήματος, νιώθω και μία ευθύνη να στηρίξω αυτή την ομάδα που κατάφερε όσα δεν καταφέραν πολλές ομάδες στην πάροδο όλων αυτών των χρόνων. Με τυφλή εμπιστοσύνη στην ομάδα, στοχεύουμε στην κατάληψη μίας καλής θέσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Υπεύθυνο, κ. Γιώργο Νικολαΐδη, και την προπονήτρια, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς». 

Καλώς ήρθες Πωλίνα!


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ