ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηλυσιακό, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας. 

Οι «Κυπελλούχες» συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας των Αμαζόνων με 3-1, και πλέον προετοιμάζονται για ακόμα μία νίκη η οποία θα τις διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά, στο πίσω μέρος του μυαλού των κοριτσιών του Τάκη Φλώρου είναι και οι πρώτες ιστορικές ευρωπαϊκές μάχες κόντρα στην βελγική, Αστερίξ. 

Απέναντι του, ο Ηλυσιακός, ο οποίος δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σε «ντέρμπι» το οποίο μετέπειτα θα κρίνει πολλά γνώρισε την ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου με 2-3. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό, η Ανδρομάχη Τσιόγκα, δήλωσε στην κάμερα του AC PAOK TV:



Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος με 5€. Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
6η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός (AC PAOK TV)