Kοπή βασιλόπιτας Στίβου!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του τμήματος Στίβου του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Εύοσμου, το οποίο γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 350 άτομα.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης το έκανε η μικρασιάτικη χορωδία του Δήμου Ευόσμου- Κορδελιού, αποδίδοντας μελωδίες παραδοσιακές, αλλά και ποιο σύγχρονες.

Στην συνέχεια έγινε ενημέρωση για το τι πέτυχε το τμήμα την περασμένη αγωνιστική σεζόν από τον Έφορο του τμήματος κ. Γιώργο Κεραμυδά, ο οποίος στο τέλος της ενημέρωσης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από αυτήν την θέση,  ύστερα από 14 χρόνια σε αυτό το πόστο, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων στο εξωτερικό το προσεχές μέλλον.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση σε αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών αθλητριών που ξεχώρισαν σε πανελλήνιο επίπεδο: η Κατερίνα Γαστεράτου στο άλμα εις ύψος, η Δέσποινα Δημητριάδου στη δισκοβολία, ο Γιάννης Μανταρτζίδης στο άλμα εις μήκος και τριπλούν, ο Δημήτρης Λιατίφης-Πετρίδης στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια, ο Στέφανος Παπαδάκης στη δισκοβολία, ο Μανώλης Μακρής στο άλμα εις τριπλούν, ο Θανάσης Προδρόμου στο άλμα εις τριπλούν, η Μαρία-Χριστίνα Σιγούρου στο άλμα εις τριπλούν, ο Γεράσιμος Μαβιλίδης στα 300μ. εμποδίων, ο Παναγιώτης Σαλωνίδης στα 300μ. εμπ., ο Οδυσσέας Παζαρόπουλος στη δισκοβολία, η Αλεξάνδρα Βασιλιάδου στο άλμα επί κοντώ, η Περσεφόνη Βασιλιάδου στο άλμα επί κοντώ και η Μαρία-Ελένη Δημητρίου στα 80μ..

Ακολούθως σε ειδικές βραβεύσεις, βραβεύτηκε η Αμαλία Ματθαίου για τις μεγάλες επιτυχίες, πρώτες θέσεις (Ελληνίδα) τόσο στο Σπάρταθλο 246χιλ όσο και στο Φειδιππίδειο άθλο 492χιλ, αλλά και για όσα πρόσφερε στο παρελθόν στο Σύλλογο σαν αθλήτρια της αντοχής ημί-αντοχής. Ακόμα βραβεύτηκε ο ακόμα σαν ενεργός αθλητής αλλά και ακούραστος αφανής βοηθός εφόρου Παναγιωτίδης Παναγιώτης για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθησε βράβευση όλων των χορηγών του τμήματος στίβου για την προσφορά τους, αλλά και τη στήριξη που δίνουν.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν όλοι οι προπονητές του τμήματος στίβου για την μακροχρόνια συνεργασία και τα επιτεύγματά τους, ενώ στο τέλος σε μια βράβευση έκπληξη εκτός προγράμματος οι προπονητές ανταπέδωσαν την αγάπη τους στο πρόσωπο του κ. Κεραμυδά με τη απονομή πλακέτας, αλλά η βράβευσή του δεν τελείωσε εκεί, τον περίμενε και μια ακόμα βράβευση από τα ίδια τα παιδιά του.

Μετά το πέρας τον βραβεύσεων ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με το φλουρί να το κερδίζει η Αγάπη Βαβουλίδου (προπονήτρια) και κλήρωση με  δώρα από τους χορηγούς του τμήματος για όσους από τους αθλητές κέρδισαν φλουρί στα πιτάκια που τους μοιράστηκαν, ενώ στο τέλος παρατέθηκε μπουφέ για όλους.